Prima pagină > Utile > Recomandare Laptop pentru contabilitate

Recomandare Laptop pentru contabilitate

Pentru că au fost persoane care au intrebat referitor la cerințele de care au nevoie pentru achiziția unui calculator pentru contabilitate va fac aici câteva mențiuni și recomandări. Articolul poate fi încadreat și in categoria publicitate pentru că voi recomanda prduse din magazinul eMag cu care coolaborez eu.

Deci:

Pentru a ține contabilitatea nu ai nevoie de resurse foarte mari ale calculatorului. Este știut faptul că la contabilitate merg de regulă calculatoare mai vechi care nu mai pot fi foloseite in altă parte de aceea prima opțiune pentru mulți este să caute prin cămară după un calculator uitat pe acolo de pe vremea când au luat contact cu PC-urile prima dată. A doua opțiune intervine când în cămară nu există așa ceva și atunci ne uităm la magazilnele cu calculatoare SH. Sunt multe și pentru contabilitate găsești oferte care mai de care cu inprimantă laser inclusă cum e pachetul acesta de la InterLink cu 680 RON și am luat un exemplu la intamplare dar cred că există și mai ieftine dacă se caută.

În fine ultima optiune e să achiziționați un calculator nou și atunci prețul sare puțin dar pe de altă parte poși folosi calculatorul și la altceva nu doar la conta. Cred că a cam trecut perioada desktopuri-lor așa că opțiunea rămâne un laptop. (oricum preferințele pot varia) ce trebuie avut in vedere la achiziționarea unui laptop pentru contabilitate.

  • Dotat cu NumPad altfel contabilitatea devine treaba grea sau va necesita achiziționarea unuia separat.
  • Să aibă un ecran de minim 15 recomandat ar fi de 17 netbook-urile au ecranul prea mic pt conta.
  • Un 2-3 GB de RAM (nu are nevoie programul de conta da atât dar poți face mai multe lucruri cu el)
  • Un procesor decent. Aici chiar nu pune programul de conta prea multe probleme.
  • HDD încăpător. Se ştie de acum că spaţiul e o mare provocare pentru multi dintre noi de aceea un HDD mai mare de 320 ar fi o deciyie înţeleaptă.

Vă recomand două varinate aici una pentru buiget redus şi una pt buget mediu.

Menţionez că ambele sisteme vor funcţiona foarte bine pentru contabilitate, office, navigare pe internet, ascultat muzica şi vizionat filme.

Dacă sunt întrebări pe această temă vă stau la dispoziţie. Spor la cumpărături.

Notă: Recomandările de mai sus sunt făcute prin programul Profit Share al Emag şi sunt doar recomandări deci nu impun obligaţii.

Categorii:Utile
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu