Prima pagină > IF, II, Pensii, Sănătate, TVA, Utile > Un site util

Un site util

Dincolo de toată vâltoare privind suma enormă cheltuită pentru lansarea lui site-ul de curând lansat e unul util și poate deveni și mai util dacă se conectează cu sistemul astfel încât să poți trimite declarațiile din el.

Pagina se numeste www.immoss.ro și pe ea găsiți multe informații utile în activitatea unui IMM sau II sau PFA. Găsiți informații privind înființarea, administrarea dar și privind declarațiile ce trebuiesc depuse și calendarul acestora.

La secțiunea declarații din păcate singura opțiune disponibilă e completarea acestora și apoi listarea și trimiterea lor prin poștă că sistemul nu are unde să le trimită deocamdată nefiind conectat la un sistem centralizat in acest sens.

Ca și critică două obiecții majore dincolo de preț. 1. Informația e aranjată prost ai impresia ca te afli într-o junglă de informații în care te orientezi cam greu. si 2. La completarea datelor contului sau firmei pe care o adaugi dupa crearea contului nu ai mesaje de confirmare care să te anunte ca totul e ok.

Vă invit deci să vizitați un site care a costat 1,2 milioane de euro și care după părerea mea putea fi făcut cu 5 mii de euro lejer dar care să sperăm ca va fi de folos la multă lume. Deci https://www.immoss.ro

Categorii:IF, II, Pensii, Sănătate, TVA, Utile
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu